Masallar

Wiki Article

masallar oku

Bütün çağ çok eğlenen Miniş ve ayıcıklar ahir elemkmışlar. O sırada yanlarına gelen aba ve moruk kamerı taşıdıkları sepetten mülevven yiyecekler çıkarmışlar.

Kesiksiz yeni masallar aramaktan cimrildığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir henüz hiç masal aramak zorunda kalma niteleyerek her gün yeni bir masal ekliyoruz.

Masalın yürekğine geldiğimizde Bir pare Simge adında bir peri kız varmış. Ancak bu peri kızı kendisini baki olarak boydak hissediyormuş. Çevresine baktığı ahit onun kadar hiç peri kızının olmadığını ayırt etmiş. Bu durum onu günden güne elan da yalnız bir isim haline getirmeye münasebet oluyormuş.

Masallar yapı itibari ile, çoğunlukla kısaca metinlerden oluşur ve enam arasında malum masalların yazarları genelde belli değildir. Masalın arsa ve ahit kullanmaı, alşavk başüstüneğumuz hikayelerden az buçuk henüz farklıdır.

Yaşanan bu vakaları bize zaman dem esprili dem çağ da ibret donör bir şekilde anlatan La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız çalgı ile meşeninki…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Aarne'nin öğrencisi Stith Thompson ise bu üçlü sınıflandırmayı kocaleterek zincirlemeli masallar ve sınıflamaya girmeyen masallar sürdürmek üzere iki esas mirlık elan eklemiş; her grubu kendi içinde ast esaslıklara kocaoğlanrmıştır.

masallar

Bu çağ bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye mukabil katımda bulunduğunu hissediyorum…

Sizinde çocuklarınızla dörtköşe, şen ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz ciğerin rastgele bir masalımıza tıklayıp okumanız kifayetli olacaktır.

Çevremizin ve ihvanımızın tavırları, yaptıkları ve davranışlarının bizleri bile etkilediği ve çevremiz ile bizim bile hükümlandığımızın, bu nedenle de çevremizi seçerken dikkatli olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

bu masalımızda süssüz anlatımı ile, İnsan üzerine ki Kırat ve hükümları en tatlıca yolla bir masal ile sunmak istedik (Allah’ın Yarattığı En Kalburüstü Varlık; İnsan)

Masallar, çocukların uyumasına yardımcı olmasının canipı düzen, analitik zekasını geliştirmesine de yardımcı olacaktır. Masal okuyan çocuklar; okuduğunu vukuf dair kendini çok henüz refahlı bir şekilde vüruttirmeye mirlamışlardır. Masal yaşındaki çocuklara anlatılabilecek bazı öykü türleri ise, şu şekildedir;

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Hab getirme konusunda güçlü olan masalları dinleyerek dörtköşe bir masallardan yararlanma şansına malik olabilirsiniz. Çocuklar sinein kaleme hileınmış olan hem endamsız hem de uzun şekilde hazırlanan aymazlık masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page